ООУ „Ванчо Прке“ - Штип 

Активности по повод 1-ви Април - Денот на шегата

01-04-2022 Маскенбал по повод „Денот на шегата“

01-04-2022 Видео-презентација по повод „Денот на шегата“

АКТИВНОСТИ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА НАСИЛСТВО / БУЛИНГ МЕЃУ УЧЕНИЦИТЕ

21-02-2022 Работилница по повод „Денот на розевата маичка“

АКТИВНОСТИ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА САЈБЕР-НАСИЛСТВО

a) презентација на таа тема реализирана на работилница и одделенски час

б) резултати од спроведена анкета меѓу учениците

в) награден конкурс на таа тема

Активност по повод 2-ри Април - Светски ден на лица со аутизам / 2021

По повод патратот на училиштето 21-05-2020(четири видео - клипови)

  • Ден на училиштето ВАНЧО ПРКЕ - ШТИПДен на училиштето ВАНЧО ПРКЕ - ШТИП Од дома го славиме Денот на училиштето. Честит празник! Загорка Донска и Маја Крстевска Коларова Мај, 2020 г.
  • Ден на училиштето наречено ЖИВОТПартонат од дома на ООУ „Ванчо Прке“ - Штип За Денот на училиштето, 21 мај, подготвивме точка од дома која во нормални услови не би изгледала вака. Од изолација до креација! Видео со пораки за животот подготвено од ученици и наставничките по македонски јазик: Маја Крстевска Коларова, Загорка Донска, Бети Огнанова. Видео: Маја Крстевска Коларова мај, 2020 г.
  • wow sliderHappy Dance Time & Vanco Prke School - Que Me Baile Патронат од дома. Правиме креативни нешта за време на изолација. Седи дома и биди здрав! Драгана Казанџиска Тасева и Маја Крстевска Коларова Мај, 2020 г.
  • Happy Dance Time & Vanco Prke School - Hola SenoritaHappy Dance Time & Vanco Prke School - Hola Senorita Патронат од дома. Правиме креативни нешта за време на изолација. Седи дома и биди здрав! Драгана Казанџиска Тасева и Маја Крстевска Коларова Мај, 2020 г.
html slideshow by WOWSlider.com v9.0